RBB Open/Larsson Trophy

[vc_row 0=””][vc_column][vc_column_text 0=””]

                                                               

Invitation til
RBB Open
Lørdag d. 2. september 2022

 

RBByggeraadgivning, i samarbejde med Larsson Trophy, har fornøjelsen af at invitere dig/jer til RBB Open/Larsson Trophy.
Matchen vil finde sted lørdag d. 2. september kl. 8:00 på Danmarks 4. ældste bane Helsingør. Banen er en smuk parkbane med naturlige udfordringer, mange træer og smalle fairways.
Den dejlige natur gør sammen med 40 velplacerede bunkers og en del søer og åer en runde til en spændende og varieret oplevelse, der har været spillet både European Senior og Ladies tour på banen. Det er ikke uden grund at banen i Helsingør gang på gang er kåret som en af de 10 bedste i landet.
Adresse:
Helsingør Golf Club
Gl. Hellebækvej 73
3000 Helsingør
Program for dagen:
Kl. 7.00 Indskrivning
Kl. 8:00 Breifing
Kl. 8.30 – Gunstart
Kl. 14:30 Frokost
Kl. 15:30 Præmieoverrækkelse
Prisen for deltagelse vil være 550,-, og 250 for medlemmer af Helsingør GC.  Dette vil dække fri afbenyttelse af driving range, med tilhørende bolde. Brug af træningsområde, greenfee, store præmier samt en frokost med en forfriskning efter turneringen.
Der vil være gunstart kl. 8.30, og derefter spilles der 18 huller i en stableford turnering. Der vil være
præmier til den samlede vinder, samt til længste drive og tættest på pinden på alle par 3 huller. Derudover vil dagen blive krydret med flere konkurrencer afhængig af indkommende sponsor præmier.
Tilmelding/Betalingsfrist.
Seneste mulighed for tilmelding og betaling er d. 20. august. Der kan enten betales på mobile pay 2071 3407 eller på reg/konto nr. 2255 6294405109. Husk at påføre navn og golf-id ved betaling. Tilmelding er i bunden af siden.
Skulle du eller din virksomhed være interesseret i at smide præmier i sponsor puljen skal I være meget velkomne.
Mange hilsner
Rasmus Bjerregaard

Hovedsponsor:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

    [vc_row 0=””][/vc_row][vc_column 0=””][/vc_column][vc_column_text 0=””][/vc_column_text]